04Δεκέμβριος2022

Περιγραφή Τμήματος

1. Γενικές πληροφορίες:

Ο Ξενώνας διαθέτει 44 ευρύχωρα δίκλινα δωμάτια εκ των οποίων τα 10 με ειδικές προδιαγραφές για άτομα με αναπηρία. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν γραφεία εργασίας, ατομικό μπάνιο, κλινοσκεπάσματα, ψυγείο, σύνδεση στο Internet, τηλεφωνική συσκευή, υπηρεσία καθαριότητας και 24ωρη φύλαξη. Επίσης, στο Κτίριο Διοίκησης του ΔΙ.Κ.Ε.Π.Π.Ε.Ε. (δίπλα από τον Ξενώνα) λειτουργεί κυλικείο το οποίο έχει τη δυνατότητα, εκτός των βασικών προϊόντων που διαθέτει, να παρέχει και σίτιση σε ομάδες διαμενόντων μετά από σχετική συνεννόηση.

2. Διαχείριση:

Η διαχείριση των δωματίων γίνεται από το Γραφείο Διαχείρισης Ξενώνα & Φοιτητικών Κατοικιών Φιλοξενίας του Τμήματος Διοικητικής Μέριμνας & Προβολής Δράσεων του ΔΙ.Κ.Ε.Π.Π.Ε.Ε. «Σταύρος Νιάρχος» (Πληροφορίες: Εύη Κήτα, τηλ.: 26510 0 – 9147, fax: 26510 0-3229. Το Γραφείο είναι αρμόδιο μόνο για την ενημέρωση των ενδιαφερομένων σχετικά με τη διαθεσιμότητα των δωματίων, την διάθεση των έντυπων αιτήσεων, την εισήγηση των κατατεθειμένων αιτημάτων καθώς και για την είσπραξη των ενοικίων. Σημείωση: Τα αιτήματα εξετάζονται από αρμόδια Επιτροπή.

Το ΔΙ.Κ.Ε.Π.Π.Ε.Ε. «Σταύρος Νιάρχος» ανεξάρτητα από τις μόνιμες δράσεις που υλοποιεί, αποτελεί κύριο πόλο έλξης στην Περιφέρεια της Ηπείρου και για άλλες επιστημονικές και ερευνητικές δραστηριότητες, όπως Εθνικά και Διεθνή Συνέδρια, Σεμινάρια, Εξετάσεις κλπ.

 ΔΙ.Κ.Ε.Π.Π.Ε.Ε. 

«Σταύρος Νιάρχος» 

Πανεπιστημιούπολη 45110,Ιωάννινα