Ανακοινώσεις

Έναρξη δωρεάν σεμιναρίων Πρώτων Βοηθειών για φοιτητές Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (2016-2017)

Το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016 το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (ΚΕΔΙΒΙΜ) του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων σε συνεργασία με τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων (ΠΓΝΙ) και την Ελληνική Εταιρεία Διαχείρισης Επειγόντων Περιστατικών (ΕΕΔΕΠ) ξεκίνησαν την υλοποίηση δωρεάν σεμιναρίων με τίτλο «Εκπαίδευση στις Πρώτες Βοήθειες και ΚΑΡΠΑ» για τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Έναρξη σεμιναρίων για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017


Το Σάββατο 12 Νοεμβρίου2016 θα πραγματοποιηθεί το πρώτο σεμινάριο για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος και θα απευθύνεται σε φοιτητές της Σχολής Θετικών Επιστημών.
Η συγκεκριμένη δράση τελεί υπό την επιστημονική και εκπαιδευτική εποπτεία του Δρ. Αθανάσιου Κιτσάκου, Διευθυντή ΕΣΥ ΜΕΘ ΠΓΝΙ και Προέδρου της ΕΕΔΕΠ.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε να επισκεφτείτε τη σελίδα:
http://dikeppee.uoi.gr/kek-current/fa

 Flyer FA 2016 2017

Η Επιμόρφωση Προσωπικού του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων σε ιστοσελίδα της Κομισιόν

Άρθρο με αναφορά στις δράσεις επιμόρφωσης του προσωπικού του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της Κομισιόν EPALE (Electronic Platform for Adult Learning in Europe):
https://ec.europa.eu/epale/en/content/university-ioannina-staff-training

Flyer Staff training 2


Να σημειώσουμε ότι, από το 2014 το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης και η Διεύθυνση Διοικητικού του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ξεκίνησαν συνεργασία με σκοπό την επιμόρφωση του ανθρώπινου δυναμικού του Πανεπιστημίου. Οι δράσεις επιμόρφωσης απευθύνονται στα μέλη του διοικητικού προσωπικού, καθώς και στα μέλη του προσωπικού των κατηγοριών Ε.Ε.Π, Ε.ΔΙ.Π και Ε.Τ.Ε.Π., με σημαντική συμβολή του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Κ.Δ.Δ.Α.).

Από το 2014 μέχρι σήμερα, έχουν πραγματοποιηθεί 226 ώρες επιμόρφωσης, τις οποίες παρακολούθησαν 232 μέλη προσωπικού του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Τα αντικείμενα εκπαίδευσης καλύπτουν μία ευρεία γκάμα αντικειμένων, όπως διοίκηση δημόσιου τομέα, δεξιότητες τεχνολογιών πληροφορικής, δεξιότητες επικοινωνίας-συνεργασίας και πρώτες βοήθειες. Η εκπαίδευση πραγματοποιείται στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, στις αίθουσες του ΔΙΚΕΠΠΕΕ «Σταύρος Νιάρχος». Οι δράσεις επιμόρφωσης συνεχίζονται και το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του ΚΕΔΙΒΙΜ:
http://dikeppee.uoi.gr/kek-current

Έναρξη πιστοποιημένων σεμιναρίων BLS (ERC)

BASIC LIFE SUPPORT (BLS) COURSES
Σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών
με Ευρωπαϊκή Πιστοποίηση(BLS/AED, ERC)

Για δεύτερη ακαδημαϊκή χρονιά συνεχίζεται στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων η υλοποίηση πιστοποιημένων Σεμιναρίων σε Πρώτες Βοήθειες - ΚΑΡΠΑ & Απινίδωση (BLS/AED)
του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης (ERC).
Τα σεμινάρια οργανώνουν το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (ΚΕΔΙΒΙΜ) του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων σε συνεργασία
με τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων (ΠΓΝΙ) και την Ελληνική Εταιρεία Διαχείρισης Επειγόντων Περιστατικών (ΕΕΔΕΠ).

Πρώτο σεμινάριο για τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά: ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016
Δηλώστε σήμερα συμμετοχή:
http://dikeppee.uoi.gr/kek-current/erc

Flyer ERC 2016 2017 Final

 

 

Καλοκαιρινές Διακοπές

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Σας ενημερώνουμε ότι το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Πανεπιστημίου Ιωαννίνων θα παραμείνει κλειστό από 1 έως και 21 Αυγούστου.
Τα ξαναλέμε μετά τις 22 Αυγούστου με νέες δράσεις.
http://dikeppee.uoi.gr/kek-current


Σας ευχόμαστε
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

summer holiday 3

 

Νεοελληνική Λογοτεχνία και Ψηφιακές Τεχνολογίες-Έναρξη νέων εγγραφών

Εξ αποστάσεως επιμόρφωση
«Νεοελληνική Λογοτεχνία και Ψηφιακές Τεχνολογίες»
(Νέος Κύκλος: ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016)

Έναρξη Νέων εγγραφών

Μετά από την επιτυχημένη υλοποίηση του εξ αποστάσεως επιμορφωτικού προγράμματος «Νεοελληνική Λογοτεχνία και Ψηφιακές Τεχνολογίες», το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης και το Εργαστήριο Νέας Ελληνικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων προσφέρουν το πρόγραμμα για έκτη φορά.
Ενδεικτικά Αντικείμενα: Λογοτεχνία στο διαδίκτυο, αξιοποίηση ψηφιακού & πολυμεσικού περιεχομένου, ειδικά λογισμικά & ψηφιακές εφαρμογές για τη φιλολογική έρευνα και διδασκαλία, ψηφιακή λογοτεχνία και υπερκείμενο
Επιστημονικά Υπεύθυνος: Τάκης Καγιαλής, Καθηγητής Νέας Ελληνικής Φιλολογίας, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Διάρκεια εξ αποστάσεως επιμόρφωσης: 19/9/2016 - 12/12/2016
Εγγραφές: 27 Ιουνίου - 16 Σεπτεμβρίου 2016
http://www.digilit-edu.net